HOVĚZÍ GULÁŠ NA CELERU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 500-600 g hovězí kližky nebo jiného předního masa, 60g slaniny, 3 cibule, sůl, kmín, 1 menší celer, ½ lžičky kuliček pepře, 4 kuličky nového koření.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozškvařené slanině zpěníme nakrájenou cibuli do růžova, pak přidáme maso nakrájené na kousky, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy, potom přidáme celer nakrájený na kousky, pepř, nové koření, podlijeme jednou naběračkou horké vody a dusíme do měkka za občasného přilévání horké vody. Měkké maso vyndáme, šťávu prolisujeme, aby všechna dřeň přešla do šťávy a společné s masem krátce povaříme. Podáváme s rýží nebo s těstovinami a okurkovým salátem.



HOVĚZÍ GULÁŠ NA CELERU. HOVĚZÍ GULÁŠ NA CELERU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1338 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz